سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

ترافیک سنگین حتی در خیابان‌های کم‌تردد پایتخت امروز ۳ مهر ۱۴۰۳

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بسیاری از معابر شهر تهران که حتی ترددها در آن زیاد نبود با بازگشایی مدارس حجم ترافیک در آنها افزایش پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 24
کد خبر: ۲۵۸۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ درباره ترافیک امروز شهر تهران گفت: با رصدی که از طریق مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح روز سه شنبه سوم مهر ماه ۱۴۰۳ از سطح معابر بزرگراه‌هایی شهر تهران انجام شد، شاهد شروع ترددها و آغاز ترافیک صبحگاهی در اکثر نقاط پایتخت بودیم.

 

وی گفت: پیش بینی می‌شد که با بازگشایی مدارس و افزایش یافتن سفرهای آموزشی به جریان ترافیک، این حجم از ترافیک را در سطح شهر تهران شاهد باشیم. بسیاری از معابر بزرگراهی و شریانی فرعی و اصلی شهر تهران که ترددها در آن زیاد نبود با بازگشایی مدارس حجم ترافیک در آنها افزایش پیدا کرده است.

 

سرهنگ شریفی گفت: بار ترافیک در بزرگراه‌های همت، جناح، صدر، یادگار، شیخ فضل الله، اشرفی اصفهانی، شهید سلیمانی، حکیم، بابایی، یادگار امام (ره) پل سید خندان، چمران، امام علی (ع)، صیاد، زین‌الدین، آبشناسان، تهران – کرج، آزادگان و شروع شده و در حال افزایش است.

 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: در محدوده بزرگراه‌های نواب قبل از پل نهم دی، انتهای تونل توحید به شمال و خیابان آزادی نیز شاهد ترافیک و آغاز ترددها در این مقاطع هستیم.

 

سرهنگ شریفی از اولیا و شهروندان خواست از توقفات دوبله در جلوی مدارس و مراکز آموزشی جدا خودداری کنند چرا که یک توقف کوتاه باعث افزایش ترافیک در آن محدوده شده و ممکن است معابر پیرامونی را هم درگیر کند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار